Hyvää loppu syksyä kaikille teille!

Kesä mennä hurahti ohitse ja kaikenlaista tapahtumaa ja tapaamista on varmasti ollut itse kullakin sukulaisella. Sukumatka Ilomantsiin peruuntui vähäisen osallistumisen vuoksi. Eihän se paikka sieltä häviä, jos vaikka joskus yritetään uudelleen sinne päin matkustaa porukalla.

Tämä vuosi on ollut tapahtumiltaan melko hiljainen, koska näitä rajoitteita oli vielä keväällä koontumisen suhteen koronan takia.

Hallitus on kokoontunut neljä kertaa. Kokouksissa on mietitty, miten saataisi sukuseuran toimintaa elävöitettyä ja jäseniä taas liikkeelle. Olisiko digiverkossa tapahtuva tapaaminen mahdollista meille kaikille? Suunnitelmissa on järjestää Teams- kokous jäsenille, jossa voimme keskustella, vaikka erilaisista toiminnan kehittämisistä. Miltä kuulostaa, olisiko innokkaita osallistujia? Tapahtumasta lisää sukuseuran nettisivuilla sekä Facebookissa.

Ensi vuonna 2023 on taas sukukokouksen aika ja tällä kertaa se järjestetään Turussa hotelli Kakolassa. Ajankohta on 15.7.2023. Järjestämme linja-auto kuljetuksen Porvoosta ja Helsingistä, ja tämä tarkentuu kevään aikana.

Kakola on kuuluisa Turun entinen vankila, joka on uudistettu sisältä korkeatasoiseksi hotelliksi ja ravintolaksi. ”Ennen sinne joutui, nykyään sinne pääsee”. Olemme järjestäneet kokouksen lisäksi mukavaa ohjelmaa tilaisuuteen, joten kaikki joukolla mukaan!

Toivotan kaikille sukulaisille oikein hyvää loppu vuotta ja hyvää joulun odotusta.


Terveisin Iiris

_________________________________________________________________________________________

Koiviston Kurkien Sukuseura ry, osoite c/o Iiris Laine, Toikkalantie 2 A 9, 45370 Valkeala, puh.+358407586394

Kotisivut: www.kurkiensukuseura.com, Facebook: koi­vis­ton­kur­kien­su­kuseu­ra ry, sähköposti koivistonkurjet@gmail.com