Kurkiuutiset 1/2022
Tammikuu "Lunta tulvillaan, on raikas talvi sää”. Hyvää uutta vuotta kaikille ja nautitaan talvesta. Lumi tekee välillä tepposensa ja ilma vaihtelee pakkasesta nuoskaan. Nyt voi vain haaveilla kesästä ja kärpäsistä, mutta valoisampaan aikaan mennään kukon askel kerrallaan.
Koronasta ei olla vielä selvitty ja tauti ryöpsähtelee aika ajoin suurina tartunta ryppäinä. Olkaa edelleen varovaisia julkisissa paikoissa, käyttäkää maskia omaksi suojaksenne, peskää kädet saippualla ja käyttäkää käsidesiä. Muistakaa, että maski on kertakäyttöinen ja se pitää vaihtaa aina, kun se kostuu. Pienillä valinnoilla on suuri merkitys tässä tauti tilanteessa. Jaksetaan vielä ponnistella yhteisen hyvän eteen.


Puheenjohtajan tervehdys
Tervehdys teille kaikille. Olen Iiris Laine, sukuseuran tuore puheenjohtaja. Varmasti huomaatte jo aloituksesta, että olen terveydenhuoltoalan ammattilainen. 41 vuotta hoitajana näkyy ja tuntuu. Ja nyt on uusi tehtävä edessä tämän meidän sukumme päämiehenä eli sukuseuran puheenjohtajana.
Olen aikaisemmin ollut sukuseuran kirjurina eli sihteerinä useamman vuoden ajan, joten ei onneksi ihan tyhjästä tarvitse aloittaa.
JiiVee Kurki on hoitanut aikaisemmin puheenjohtajan pestin niin hyvin, että tästä on turvallista aloittaa.
Kiitos siis sinulle, Juha-Veikko!


Uusi sukuseuran hallitus on jo aloittanut toimintansa ja tavoitteenamme on pitää yllä hyvää sukulaishenkeä meidän kaikkien kesken, pyrkiä lisäämään jäsenmäärää sukuseurassamme ja tarjota mahdollisimman mielenkiintoisia tapahtumia sekä matkoja jäsenistölle.
Toivomme hallituksen puolelta matalaa kynnystä olla meihin yhteydessä, jos ja kun hyviä ideoita tai toiveita toiminnasta teille siellä kotona syntyy. Ei niin hyvää, ettei siitä voisi petrata.


Valamon retki on peruttu
Valamoon 16-19.7.2022 suunnittelemamme retki on valitettavasti jouduttu perumaan. Olemme tulleet siihen tulokseen, ettei matkaa voida järjestää kaikille osallistujille turvallisesti mahdollisesta tartuntariskistä johtuen.
Kotimaan matka Ilomantsiin Pohjois-Karjalaan
Järjestämme kotimaan matkan 29.7-31.7.2022 Ilomantsiin, jos se on tuolloin mahdollista toteuttaa kaikille turvallisesti. Matkustamme linja-autolla ja reitin suunnittelemme sen mukaan mistä päin matkalaiset tulevat. Olemme hallituksessa jo aloittaneet matkan suunnittelun ja tiedotamme järjes-telyistä sekä muista matkaan liittyvistä asioista Kurkiuutisissa keväämmällä. Hämäläisen Kari on lupautunut meille matkan järjestäjäksi.
Nyt on mukavaa mitä odottaa, joten laittakaa ajankohta kalenteriin ylös.
Pysytään terveenä ja rauhallisella mielellä toisistamme huolehtien. Aurinkoisia päiviä kaikille,


Terveisin Iiris