Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sukukirja

 

Tämä Koiviston Kurkien Sukuseura ry:n julkaisema Koiviston Kurkisuvusta kertova kirja sisältää yli 2300 perhetaulua Koiviston, Tytärsaaren ja Suursaaren sukuhaaroista. Kirjan pohjana on käytetty Kauko Kurjen vuonna 1982 ilmestyneen Koiviston Kurkelan Kurkisuku -kirjan aineistoa, jota on täydennetty eri lähteistä. Tämän sukukirjan tarkoitus on täydentää sitä arvokasta tutkimustyötä, jota suvun ensimmäisessä sukukirjassa on esitetty.

Henkilörekisterin täydennykseksi kirjaan on koottu suvun päämiehistä sekä merkittävän elämäntyön tehneistä henkilöhistoriat. Kuvituksena julkaisussa on karttoja ja valokuvia suvun syntysijoilta sekä eri sukuhaarojen edustajista. Lisäksi kirja sisältää tarinoita suvun vaiheista. Käytön helpottamiseksi kirjaan on liitetty henkilöhakemisto, jossa henkilöt esiintyvät kaikilla nimillään.

Moni on tiedustellut miten kirjan voi ostaa. Olisi niin mukava antaa se esimerkiksi lahjaksi lapsille tai muille tuttaville. Kirjaa ei varsinaisesti myydä. Se luovutetaan seuran jäsenistöön vielä kuulumattomille kahden vuoden jäsenmaksua vastaavalla summalla lisättynä postitusmaksulla. Operaatio edellyttää myös henkilötietojen antamista seuralle sitä varten toimitettavalla lomakkeella. Vuotuisen jäseninformaation saa kaupanpäälle ja oikeuden osallistua seuran tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Paketti maksaa siten 40 euroa + postimaksut per kappale.

Kirjan tilaukset voi tehdä taloudenhoitaja Ulla Karellilta, puh. 040-581 5051 tai sähköpostilla ulla.karell@kymp.net tai osoitteella Käpylänkatu 25, 08600 Karhula.